І зараз, і завжди залишиться книга

Умберто Еко

У бібліотеці ТДМУ відбувся День інформації



23 вересня 2016 року в рамках Декади відкритих дверей, приуроченої до Всеукраїнського дня бібліотек, у читальному залі бібліотеки Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського відбувся День інформації, організований працівниками інформаційно-бібліорафічного відділу.  
До уваги користувачів було представлено нові періодичні видання, що надійшли до фонду бібліотеки. Мета заходу — ознайомити викладачів, аспірантів та студентів університету із новинками медичної періодики, надати можливість безпосередньо ознайомитися з виданнями. Працівники бібліотеки підготували для відвідувачів огляд нових надходжень та виставку фахових періодичних видань. На вистаці було представлено понад 50 джерел інформації: журнали, збірники нормативно-директивних документів з питань охорони здоров’я, інформаційні листи про нововведення в системі охорони здоров’я України, методичні рекомендації МОЗ України, інформаційні видання бібліотеки ТДМУ тощо. 
Після перегляду відвідувачі мали можливість замовити представлені документи для подальшої роботи в читальному залі. Перелік матеріалів, що були надані для ознайомлення та опрацювання під час Дня інформації, можна переглянути на блозі бібліотеки ТДМУ в розділі «Нові надходження» (http://bibl-tdmu.blogspot.com). Отримати видання для роботи можна в читальному залі бібліотеки (вул. Січових Стрільцв, 8).

Немає коментарів:

Дописати коментар