І зараз, і завжди залишиться книга

Умберто Еко

Декада відкритих дверей в бібліотеці ТНМУ

 Шановні користувачі!

 Від 23 вересня до 6 жовтня в бібліотеці Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського триває традиційна Декада відкритих дверей, приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек. Запрошуємо усіх бажаючих завітати до бібліотеки та взяти участь в бібліотечних екскурсіях, відвідати презентації, творчі зустрічі, майстер-класи, ознайомитися з новими надходженнями навчальної та наукової літератури тощо.

Під час оглядово-пізнавальних екскурсій студенти-першокурсники зможуть ознайомитися з інформаційними ресурсами бібліотеки, режимом її роботи та правилами користування.

Акція «Подаруй бібліотеці книгу» дасть можливість усім бажаючим зробити свій внесок у збагачення фонду університетської книгозбірні.

Від 23 вересня на абонементі наукової літератури діятиме книжково-ілюстративна виставка «Велет духу національного», присвячена 155-річчю від ня народження українського історика, громадського та політичного діяча, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки (1917—1918) Михайла Грушевського. До уваги викладачів, аспірантів та студентів ТНМУ представлені документи з фонду бібліотеки, присвячені життю і діяльності видатного українця.

24 вересня від 10.00 до 17.00 у малому читальному залі бібліотеки відбуватиметься День інформації. До уваги викладачів, аспірантів та студентів ТНМУ будуть представлені нові надходження фахових періодичних видань.

27 вересня від 10.00 до 17.00 відбуватиметься перегляд нових надходжень навчальної та наукової літератури до фонду бібліотеки. Перегляд відбуватиметься в читальному залі бібліотеки.

28 вересня о 15.30 запрошуємо відвідати вечір-портрет «Ні, я жива, я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!», присвячений творчості Лесі Українки. Під час заходу відбудеться презентація унікального повного академічного зібрання творів Лесі Українки в 14 томах. Видання є спільним проектом Українського інституту книги та Волинського національного університет ім. Лесі Українки, який підготували до 150 річниці від дня народження письменниці.

29 вересня — запрошуємо усіх бажаючих на перегляд літератури «Міжнародні видання з медицини у фонді ТНМУ».

29 вересня та 30 вересня о 15.30 запрошуємо викладачів та аспірантів відвідати on-line майстер-клас «Цитування джерел. Національні стандарти бібліографічного опису. Міжнародні стилі цитування.

30 вересняВсеукраїнський день бібліотек.

1 жовтня працівники читального залу запрошують усіх бажаючих переглянути книжкову виставку «Безцінний світ ретро-книги», на якій будуть представлені видання з фонду цінних і рідкісних видань університетської бібліотеки.

4 жовтня о 15.30 на гостей бібліотеки чекає бібліозустріч «Формула щастя Ірини Мацко».

5 жовтня о 15.30 на гостей бібліотеки чекає літературно-музична  імпреза «Серце хірурга» за участю автора і виконавця власних пісень, викладача кафедри хірургії №1 з урологією ім. проф. Л. Я. Ковальчука Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, доцента Юрія Футуйми.

 На сайті бібліотеки ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського (http://library.tdmu.edu.ua) до уваги користувачів презентації нових надходжень, віртуальні виставки, електронні каталоги, інша цікава інформація.

Відеозаписи заходів можна буде переглянути на каналі бібліотеки в YouTube (https://www.youtube.com/channel/UC9vBXf_TtaieMpv1F21ndjQ).

 Наша адреса: вул. Січових Стрільців, 8
телефон: (0352) 52-61-07
http://library.tdmu.edu.ua

Ласкаво просимо до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар