І зараз, і завжди залишиться книга

Умберто Еко

Вільний доступ до медичних ресурсів Ukraine Medical Support


На підтримку медичних працівників та студентів в Україні  Elsevier Health надає безкоштовний доступ до медичних ресурсів ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis.

ClinicalKey — платформа для медичних працівників та студентів медичних вишів, яка  пропонує понад 1400 тематичних сторінок, присвячених факторам ризику захворювань, клінічним проявам, методам лікування, а також посиланням на відповіді за конкретними спеціальностями, супутні препарати та клінічні огляди. Ресурс містить провідні повнотекстові довідники та журнали, інформацію про ліки, відео, практичні рекомендації, клінічні калькулятори тощо.

Для отримання доступу до  ClinicalKey:

  1. Перейдіть за посиланням Запит на доступ та заповніть онлайн-форму запиту. Після цього ви отримаєте електронний лист із інструкцією, що містить унікальне посилання з вашим ідентифікатором реєстрації та тимчасовим паролем. 

  2. Перейдіть за посиланням у листі, введіть ідентифікатор реєстрації та пароль.  

  3. Натисніть Продовжити. Ви будете перенаправлені на сторінку входу. 

  4. Ви вже маєте обліковий запис Elsevier? (ClinicalKey, ScienceDirect, Scopus) Уведіть свій логін та пароль 

  5. Якщо ви не маєте облікового запису Elsevier, необхідно зареєструватися

Complete Anatomy - це платформа 3D анатомії, яка трансформує розуміння студентами анатомії, надає викладачам унікальні засоби навчання та співпраці, а також використовується клініцистами усього для удосконалення власного розуміння складних анатомічних структур.

Для отримання доступу до  Complete Anatomy:

  1. Завантажте Complete Anatomy для свого пристрою тут.

  2. Маєте обліковий запис Complete Anatomy? Відкрийте програму та увійдіть.

  3. Не маєте облікового запису Complete Anatomy? Завершіть процес реєстрації в програмі.

  4. Після входу перейдіть до Налаштування > Мій обліковий запис > введіть код активації: VCMSWO4SP1CH

Ваша ліцензія на Complete Anatomy буде автоматично активована на період кризи. За необхідності звертайтесь до служби підтримки.

Osmosis — це освітня платформа для лікарів і студентів медичних вишів та осіб, які доглядають за пацієнтами. Osmosis виходить за рамки підручників і лекцій, пропонуючи простий, захоплюючий та інформативний освітній відеоконтент. Бібліотека Osmosis містить понад 2000 відео із патології, фізіології, фармакології та клінічної практики з відповідними запитаннями, картками та примітками.

Для отримання доступу до  Osmosis:

  1. Перейдіть на сайт osmosis.org

  2. Якщо ви маєте обліковий запис Osmosis, натисніть Увійти у верхньому правому куті браузера та введіть облікові дані для входу.

  3. Якщо у Вас немає облікового запису Osmosis, натисніть Спробуйте безкоштовно та дотримуйтеся створіть обліковий запис.

Щоб отримати докладніші інструкції, натисніть тут.

!Безкоштовний доступ надається тільки після входу через веб-браузер, а не через мобільний додаток. Після створення облікового запису можна Osmosis як з веб-сайту, так і з мобільного додатка.

Немає коментарів:

Дописати коментар