І зараз, і завжди залишиться книга

Умберто Еко

Студенти ТНМУ розмальовували футболки з метою збору коштів для благодійного проекту

 

19 жовтня 2022 року у Тернопільському національному медичному університеті відбувся майстер-клас з розмальовування футболок. Захід організували студентки Ілона Новаківська, Валерія Благуляк та Наталія Понтус, щоб зібрати кошти для проекту «Скринька хоробрості». Цей проект упродовж шести років реалізовується в ТНМУ з метою підтримки оптимізму, сили і наснаги у боротьбі з важким захворювання для маленьких пацієнтів гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої клінічної лікарні.

До майстер-класу долучилося 12 учасників різного віку та національності. Про правила малювання на тканині розповіла Ірина Абрам’юк, вчителька малювання та член «Просвіти». Зі слів учасників, вони не тільки з користю провели час, а ще й отримали можливість відчути себе художником і отримати згадку про цей вечір у вигляді власноруч розмальованої футболки. Загалом для потреб онкохворих діток зібрали 3750 гривень.

Організатори та учасники заходу висловлюють подяку працівникам бібліотеки ТНМУ за надання затишного простору для творчості.
Координатором проекту «Скринька хоробрості» у ТНМУ є доцент Олена Покришко. Захід відбувся за підтримки профкому ТНМУ.

Джерело: https://www.tdmu.edu.ua/2022/10/20/studenty-tnmu-rozmalovuvaly-futbolky-z-metoyu-zboru-koshtiv-dlya-blagodijnogo-proektu/

Немає коментарів:

Дописати коментар